3 februari 2018

Wie ben ik?

Mijn naam is Marjolein Joosten. Ik ben 53 jaar jong en getrouwd met Remco. Hij heeft een eigen verzekeringskantoor en samen wonen we in Venlo-Zuid. We hebben twee geadopteerde kinderen uit Taiwan: dochter Jade van 18 jaar en zoon Maks van 15 jaar.
Ik ben ruim 29 jaar werkzaam in het (openbare) onderwijs en werk als kleuterjuf op een basisschool. Ik heb in de loop der tijd alle groepen wel een keer gehad maar mijn passie ligt toch bij het jonge kind.
Ik heb een brede interesse en belangstelling voor van alles en nog wat. Ben dol op dieren, en vooral op onze bouvier Nala en mijn konijnen. Daarnaast verzamel ik prentenboeken. Mijn andere hobby’s zijn zingen , wandelen, e-mailen en sporten. Ik lees over van alles en nog wat en wat ik graag wil leren zoek ik me zelf wel uit!
Daar ik zelf een HSP-er ben heb ik een grote interesse in de spirituele wereld. Heb al het een en ander aan opleidingen ,cursussen, workshops gevolgd maar zelf ook diverse soorten behandelingen ondergaan. Ik kan via mijn handen energie doorgeven. Ook ben ik heldervoelend en helderwetend.
Mijn interesse op dit gebied gaat uit naar het systemisch werk, de edelstenen, de (orakel) kaarten , tarotkaarten, en het energetisch werk.
Ik ben afgestudeerd als energetisch (kinder) coach.Tevens ben ik ook  Luisterkindwerker. Ik luister naar het onbewuste van mensen van 0 tot 99 en schrijf op wat het onbewuste van de cliënt mij vertelt. Verder ben ik  Akasha kronieken therapeut . Ik kan in de levensbibliotheek van de cliënt lezen bv wat de missie van iemand hier op aarde is maar ook waarom je tegen bepaalde gebeurtenissen aanloopt.  Als Kragt trainer werk ik systemisch en creatief met kinderen om ze weerbaarder te maken en hun  zelfvertrouwen te vergroten zodat ze in bepaalde situaties zichzelf beter staande kunnen houden. Ook heb ik diverse opleidingen rondom familieopstellingen gedaan en heb in 2020 de opleidingen familieopstellingen voor kind en jongeren  en tafelopstellingen en grensINzicht afgerond. In 2021 ga ik verder met de opleiding familieopstellingen van Ingrid Dykstra.