coachen is even stil (laten) staan om doelbewust verder te gaan

ZEN VOOR JOU EN MET JOU

Coachen op energetische wijze . Coachen maar wel anders dan anderen! Ik ontmoet je graag en loop een eind met je mee!

Ja, ik wil gecoacht worden! Ja , ik wil een Luisterkindafstemming !

Wat kan ZEN voor jou betekenen?

Dit heb ik o.a. om jou verder te helpen!

Een korte samenvatting! Voor meer info zie de kopjes bovenaan deze website!

  • Coaching kan ondersteund worden door energetische interventies. Dit kunnen behandelingen zijn in de aura of op de chakra's. Ook maak ik gebruik van behandelingen gericht op de meridianen. Edelsteentherapie kan een aanvulling zijn.

  • Bij een Luisterkindafstemming maak ik contact met een diepe laag in een kind of een volwassene. De mens wil graag gehoord/gezien worden. Ik ga in gesprek met iemand op een diepe laag en luister. Ik vraag door naar wat oorzaken zijn van klachten, wat heb je nodig, wat wil je vertellen. Je kunt vragen formuleren waarvan je graag wil dat ze aan bod komen. Een afstemming geeft inzicht, maakt bewust, confronteert, bemoedigt, helpt verwerken van oud zeer en geeft vaak handvatten. Voor een afstemming hoef je niet naar mijn praktijk te komen. Ik werk op afstand. Contact van mens tot mens (zielsontmoeting). Ik laat het kind of de volwassene aan het woord en schrijf dat op, niet meer en niet minder. Een Luisterkindafstemming is er voor alle leeftijden en dus ook voor volwassenen. Een Akasha reading doe ik live, face to face. Ik vertel wat ik zie-hoor en weet. Door een tweegesprek en de antwoorden op jouw vragen heb je na deze reading weer handvatten om verder te gaan. Toekomst wordt nooit voorspeld!

  • Een KRAGT training is een weerbaarheids/sociale vaardigheidstraining voor kinderen . Hierdoor krijgen de kinderen meer zelfvertrouwen, weerbaarheid en sociale vaardigheden. Het verschil met andere sociale vaardigheidstrainingen is dat dit geen trucje is dat wordt aangeleerd. In deze training gaan we de kwaliteiten van het kind voorop zetten.Het kind laten schijnen door zijn/haar kwaliteiten zichtbaar te maken en het kind daarmee in zijn of haar eigen kracht te zetten. Vertrouwen versterken in het eigen kennen en kunnen. Dit dmv systemisch werk maar ook veel creatieve oefeningen om eea te verankeren.

  • Een familieopstelling is een krachtig therapeutisch middel dat op energetisch niveau ingrijpt en een lange,vaak blijvende werking heeft. Deze methodiek geeft inzicht in de krachtenvelden die er zich in het gezinssysteem afspelen. Het familiesysteem beïnvloed onze waarneming en handelen, onze relaties, onze gezondheid en ons levenspad. De functie van het familiesysteem is om ons leven in stand te houden en daarom bestaan er regels, diep in ons bewustzijn die ons drijven het systeem in stand te houden. Volgens deze ordeningen: - Heeft ieder het recht om erbij te horen (recht op een plek: binding) - Er dient balans te zijn tussen geven en nemen (balans) - Ieder plek in de rangorde van het systeem moet worden gerespecteerd. (ordening) Als aan deze regels niet voldaan wordt, wordt de balans verstoord en ontstaan er blokkades in de stroom. Deze in het dagelijkse leven vaak onzichtbare energieën zorgen vaak voor ongewenst, ineffectief en reflexmatig gedrag van één of meer leden van het gezin, ook al zijn zij fysiek niet bij elkaar. Veel psychische en lichamelijke symptomen kunnen een weerspiegeling zijn van die verstrikking.

Wat zeggen anderen over ZEN?

Vraag een gratis mini-afstemming aan ! Zie kopje gratis mini!

Laatste nieuws